Maxi-Cosi Jaya2 Otomatik Katlanan Bebek Arabası Essential Grey

Tüm Maxi-Cosi Ürünleri
(0 yorum)
10.190,00TL
5095,00 TL x 2 ay'a varan

  • Ücretsiz
    Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Maxi-Cosi Jaya2 Otomatik Katlanan Bebek Arabası Essential Grey

Neden Seçmelisiniz?

Katla ve yola devam et! Doğumdan itibaren yaklaşık 4 yaşına kadar

Taşıma kapasitesi: 22 kg

Otomatik katlanma: Sadece bir düğmeye basarak Jaya2 Bebek Arabasını saniyeler içinde otomatik olarak katlayabilirsiniz.

180 derece düz yatış pozisyonu Hem yeni doğan bebekler, hem de 22 kg'a kadar olan küçük çocuklar için uygundur. Taşıması kolay Sadece 6,9 KG! Katlandığında, istediğiniz her yere gider; hafiftir ve taşıması kolaydır.

Doğumdan itibaren kullanım: Tüm Maxi Cosi Bebek oto koltukları ile uyumlu Jaya2 bebek arabasının doğumdan itibaren kullanımı resmi kurumlar tarafından onaylanmıştır ve ayrıca oto koltuğu uyumluluğu sayesinde yeni doğan bebeğinizi kolayca arabaya bindirebilir ve arabadan indirebilirsiniz.

Maxi Cosi Jaya2 bebek arabası, konforlu bir sürüş için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir! Aynı zamanda kompakt ve hafiftir, otomatik katlanma özelliği sayesinde bebek arabanızı tek elle katlayabilirsiniz.

Şehirli ebeveynler için mükemmel bebek arabası! Süper Kentsel Puset! Doğumdan itibaren 4 yaşına kadar uygun olan Maxi-Cosi Jaya2 bebek arabası, şehirli ebeveynler için mükemmel bir bebek arabasıdır! Çok kompakt, hafif ve kolay manevra kabiliyetine sahiptir.

Bu şehir arabasının otomatik katlanma özelliği, ebeveynlere büyük esneklik ve kullanım kolaylığı sağlar. Jaya2 bebek arabasının otomatik katlanma özelliği, bir düğmeye basarak sadece saniyeler içinde dik olarak durmasına olanak tanır. Artık pusetinizi katlamak ve açmak için eğilmeniz gerekmeyecek!

Tabi ki kullanım kolaylığının yanında bebeğinizin rahatını da düşündük. Jaya2 bebek arabasının destekli oturma ünitesi, küçük çocuğunuzun yolda olabildiğince rahat olmasını sağlar. Ve bu sadece küçük çocuklar için geçerli değildir, çünkü Jaya2 bebek arabasının tam düz yatış ayarına sahip üç farklı sırt pozisyonu onu yeni doğanlar için de uygun kılar.

İster kısa bir yürüyüşe ister bir tam gün dışarı çıkın, Jaya2 bebek arabasının büyük alış veriş sepeti ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda götürmenize izin verir. Katlandığında, ultra kompakttır ve kullanımı son derece kolay hale getirir. Sadece 6,9 ​​kg ağırlığıyla ne kadar hafif olduğuna şaşıracaksınız. Hava nasıl olursa olsun bebeğinizi kuru tutmak için pusetinize bir yağmurluk ekledik. Maxi Cosi Jaya2 bebek arabasını hemen katla ve yola devam et!

Doğumdan itibaren yaklaşık 4 yaşına kadar kullanım kolaylığı, tek elle otomatik katlanma özelliği, taşıma kapasitesi: 22 kg

Otomatik katlanma sadece bir düğmeye basarak jaya bebek arabasını saniyeler içinde otomatik olarak katlayabilirsiniz

181 derece düz yatış pozisyonu hem yeni doğan bebekler, hem de 22 kg'a kadar olan küçük çocuklar için uygundur

Taşıması kolay sadece 6,9 kg! katlandığında, istediğiniz her yere gider; hafiftir ve taşıması kolaydır

Doğumdan itibaren kullanım: tüm maxi cosi bebek oto koltukları ile uyumlu jaya bebek arabasının doğumdan itibaren kullanımı resmi kurumlar tarafından onaylanmıştır ve ayrıca oto koltuğu uyumluluğu sayesinde yeni doğan bebeğinizi kolayca arabaya bindirebilir ve arabadan indirebilirsiniz

Ürün Özellikleri

Ürün KoduMXC-JAYA2
MarkaMaxi-Cosi
CinsiyetUnisex
Üretim YeriÇİN
Barkod102000652185