Pols Freeze Fresh Magic Mix Kukuli Çıtır Küpler Çilekli Elma 20 Gr

Tüm Pol's Ürünleri
(0 yorum)
49,99TL

  • 1100 TL Üzeri
    Ücretsiz Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Kukuli Pol’s Freeze Fresh Dondurularak Kurutulmuş Magic Mix Çıtır Küpler (20 g)

Kukuli Pol’s Freeze Fresh dondurularak kurutulmuş çilekli elma küpleri , kontrollü tarım uygulaması ile yetiştirilen çileklerin önce dondurulması sonra freeze dry teknolojisi ile kurutulması sonucu elde edilmektedir.

Freeze Dry Üretim Teknolojisi

Freeze dry üretim teknolojisi ile üretilen çileklerin aromaları, renkleri, kokuları ve besin değerleri büyük oranda korunur. Günün her anı sağlıklı atıştırmalık ihtiyacınızı Pol’s Freeze Fresh dondurularak kurutulmuş çilekli elma topları ile karşılayabilirsiniz.

Tamamen Katkısız!

Katkısız ve koruyucu içermeyen, Pol’s Freeze Fresh dondurularak kurutulmuş çilekli elma küpleri istediğiniz her yere taşıyabilir ve bariyerli ambalajını pratik bir şekilde açıp kapatabilirsiniz. Ambalajı açılmadan serin ve kuru yerde muhafaza edebilirsiniz.

Pol’s Freeze Dry Teknolojisi

Tercihe göre farklı şekillerde tüketilebilen eğlenceli, lezzetli, sağlıklı ve iştah açıcı görünüme sahip Pol’s Freeze Fresh dondurularak kurutulmuş çilek freeze dry teknolojisi ile üretilir.

Sağlıklı Üretim Teknolojisi Freeze Dry

Freeze dry, NASA’nın astronotlar için uzay yolculukları sırasında sağlıklı, uzun süre dayanabilen gıdalar tüketebilmeleri amacıyla geliştirilmiş özel bir teknolojidir. Temelde liyofilizasyon işlemine dayanan %100 sağlıklı üretim teknolojisi freeze dry tekniği ile mevsiminde hasat edilmiş olan çilekler freeze dry kabinlerinde çeşitli kalite testlerinden geçirildikten sonra 20 g’lık bariyerli ambalajlarına doldurularak tüketicilerine sunulur. Meyvelerin tat, koku, renk ve besin değerlerini korumada en ideal yöntem olan freeze dry teknolojisi ile dört mevsim dilediğiniz meyveyi mevsiminde tüketiyormuş hissi yaşarsınız.

Pol’s Freeze Fresh Dondurularak Kurutulmuş Çilekli Elma Küpleri Tüketim Önerileri?

Dört mevsim, günün her anı taze meyve keyfini sizlere yaşatacak olan eşsiz lezzete sahip Pol’s Freeze Fresh dondurularak kurutulmuş çilek doğrudan atıştırmalık olarak tüketilebilir.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduPOLS-337801
MarkaPol's
CinsiyetUnisex
Üretim YeriTÜRKİYE
Barkod102000674920