Vicco Anka Günlük Bebek Ayakkabı Patik Gri

Tüm Vicco Ürünleri
Yeni
(0 yorum)
799,90TL
Son 6 Ürün

Beden Seçenekleri

  • 1100 TL Üzeri
    Ücretsiz Kargo

Ürünü Paylaş
  • Ücretsiz kargo

    1100 TL ve üzeri
    ücretsiz kargo

  • Taksit

    Peşin fiyatına
    taksit imkânı

  • Taksit

    14 gün içinde
    iade hakkı

  • Taksit

    Mağazadan
    değiştir

  • Taksit

    Oto koltuklarına
    mağazada ücretsiz montaj

  • Orijinal ürün garantisi

    Orijinal ürün
    garantisi

  • 7/24 canlı destek

    7/24 canlı
    destek
    0 850 333 69 35

Vicco Anka Günlük Bebek Ayakkabı Patik Gri

Hafif ve Esnek Yapı

Anka, kemer desteği ve dolguya duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak çocuğunuzun adımlarını hafifletir. Ultra ince tabanı sayesinde hissedilmeyen bir hafiflik sunar ve doğal ayak hareketlerini taklit eder. Sinir uçlarının zengin olduğu yüzey tabanına duyusal destek sağlayarak her adımda rahatlık ve denge hissi yaşatır. Ultra ince taban ve esnek yapısı, ayağın doğal hareketini özgürleştirir. Kas ve tendonların etkin kullanımını destekler, her adımda tam destek sağlar. Zorlu zeminlerde bile esneyen tabanı sayesinde ayakkabı her adımda rahatlık sunar.

Anatomik Yapıyla Maksimum Destek

Anka’nın geniş burun yapısı, ayak parmaklarına ihtiyaç duydukları alanı sunarak yürürken denge sağlar. Ayak parmakları doğal bir şekilde yayılır ve zeminle tamamen kavrayıcı bir temas sağlar. Ayakkabının hafif yapısı, çocukların yürüme gelişimini destekler ve ayak sağlığını korur. Anatomik olarak tasarlanmış olan Anka, çocukların ayak yapısına uygun şekilde destek sunar. Bu özellik, uzun süreli kullanımlarda bile ayak sağlığını koruyarak, miniklerin konforlu ve güvenli adımlar atmasına yardımcı olur.

Kapama: Cırtlı :Anka pratik cırtlı kapama mekanizmasıyla hızlı giyip çıkarmayı sağlar. Ayakkabının sıkılığı ayarlanabilir, her kullanıcıya uygun konfor sunar. Güvenliği artırır ve çocuklar için de idealdir.

Materyal: P.U:dayanıklı, esnek ve hafif PU malzemesiyle uzun ömürlü kullanım sunar. Esnek yapısı ve hafifliğiyle doğal bir adım hissi sağlar, kullanıcıya daha fazla hareket özgürlüğü kazandırır.

Taban: Termo tabanlarıyla ayak sıcaklığına duyarlı konfor sunar. Aşırı ısınmayı engeller, anatomik yapısıyla maksimum destek sağlar. Nefes alabilen yapısı kötü koku ve bakteri oluşumunu engeller, ayak sağlığını korur.

Ürün Özellikleri

Ürün KoduVCC-950P21K225-18
MarkaVicco
CinsiyetUnisex
Üretim YeriTÜRKİYE
Barkod102000681379Gri